Hostal amb caràcter.

Al nostre hostal combinem creativament la modernitat i la sensació tradicional a les habitacions. Treballem cada dia per consolidar els nostres orígens, brindant una experiència única. Tracte personal, atenció i cordialitat per satisfer les vostres necessitats i que us sentiu com a casa. Desitgem que gaudiu amb entusiasme d’un refugi mediterrani, amb una atmosfera tranquil·la i serena a la Costa Brava, a tan sols un pas de nombroses activitats lúdiques.

Contacta’ns:

Tel. 872 98 85 89
Tel. 698 90 56 66
info@hostalsateula.com

Xateja per WhatsApp

L’orígen.

En l’època romana, a Llafranc es produïen vi i atuells de fang. Del seu port sortien àmfores, materials de construcció, ceràmica de cuina i vaixelles, a més de vi. Amb els segles, es va deixar d’exportar ceràmiques, i les barques tornaven carregades de peix que els costava vendre, ja que el port de Calella era una forta competència. Llafranc tenia un port més modest i un dia van decidir regalar el producte de la seva pesca. Els habitants de Calella van dir: «Allà és gratis! Anem, que és gratis! » (L’expressió «allà de franc» en català). I així van batejar el poble: Allàfranc, i més endavant Llafranc.

El nom de l’hostal fa referència a la descoberta el 1980, a Llafranc, de 78 teules d’època romana abandonades abans de la cocció, de les que es conserva un sol exemplar en bon estat.