Nits a la vora del mar i despertars amb les més belles sortides de sol.

El nostre hotel els ofereix 18 habitacions grans i còmodes, renovades, amb un toc mediterrani i una acurada decoració, complementada amb plantes crasses, suculentes i cactàcies autòctones.

Totes les habitacions estan equipades amb un bany complet, aire condicionat i connexió Wifi. Algunes, disposen de balcó amb vista sobre el mar i al passeig marítim de la badia de Llafranc.

Cuidem tots els detalls, per garantir confort i un entorn tranquil per relaxar-se després d’un dia intens de platja, navegant o explorant llocs d’interès a la Costa Brava.

Dobles amb Balcó

Les habitacions dobles amb balcó tenen vistes al passeig marítim de Llafranc, lateralment. Disposen de lavabo complet i estan equipades amb aire condicionat, televisió i connexió wifi.

Superiors

Les habitacions superiors són dobles molt espaioses, amb bany complet, balcó amb vista a una zona verda, aire condicionat i connexió wifi. Equipades amb cafetera i bullidor.

Dobles

Les habitacions dobles tenen finestra, no tenen sortida a l’exterior. Disposen de lavabo complet i estan equipades amb aire condicionat, televisió i connexió wifi.

Triples

Les habitacions triples són habitacions estàndards amb capacitat per 3 persones. Disposen de lavabo complet i estan equipades amb aire condicionat, televisió i connexió wifi.

Familiar

L’habitació familiar té capacitat per a 3 adults i 1 nen. Disposa de lavabo complet i està equipada amb aire condicionat, televisió i connexió wifi.